Select Page
EXPERT-klima EXPERT-klima
Haier EXPERT Haier EXPERT

Expert

  • Expert – zmogljiva klimatska naprava
  • Vrhunski dizajn
  • Inovativne funkcije
  • Prečiščevanje zraka v domu
  • Wi-Fi upravljanje
  • Super tiho delovanje
  • 3D izpih zraka
  • A+++
  • 5 let garancije

Cena od
1.010,00 € + DDV

Inovativne funkcije za zdravje in ugodje

Model Expert je izjemno tiha naprava, kot šepet (samo 15dB) in s tem predstavlja popolno rešitev za prostore kot npr. spalnice. S pametno funkcijo ECO-Sensor, uporabnik ustvarja tudi dodatni prihranek – celo do 67% prihranka energije. Klimatska naprava se ugasne v kolikor uporabnika ni v prostoru nekaj časa. Vgrajen Wi-Fi modul in izjemna energetska učinkovitost A+++ jo naredita v eno od najatraktivnejših naprav na tržištu. Zahvaljujoč se premikanju navpičnih in vodoravnih lamel je mogoče usmeriti tok zraka gor, dol, levo in desno (3D tok zraka). Izkusite občutek naravnega vetriča in zagotovite popolno ugodnost v vašem domu.

UVC PO modul

UVC Pro

Zavira rast bakterij in sterilizira virus, razgrajuje molekule vodika in kisika ter ustvari ionsko skupino, ki zavira bakterije in sterilizira virus po stiku.

Easy to Clean

Inovacija za čist zrak katera omogoča enostavno odstranjevanje ventilatorja in filtra za globinsko čiščenje klimatskih naprav.

56 C Sterilizacija

56 C sterilizacija

Ubija bakterije in viruse s segrevanjem uparjalnika na visokih 56°C v 30 minutah.

PREDNOSTI

I Feel

I FeelHaier klimatska naprava lahko nadzoruje temperaturo prek daljinskega upravljalnika in natančno zazna sobno temperaturo.

Frost Clean

Z vlago iz zraka zamrzne površino uparjalnika in na ta način veže delce umazanije, nato pa jih s hitrim segrevanjem raztopi in odstrani skozi odtok, hkrati pa pri izpihu zagotavlja čist zrak.

On-Off Card

Haier je razvil uslugo ON/OFF Card s pomočjo katere omogoča dodatni prihranek in kontrolo nad klimatskimi napravami, ki se nahajajo v hotelskih sobah ali apartmajih. ON/OFF Card omogoča izklapljanje/vklapljanje klimatskih naprav z zunanjim kontaktom vhodnih vrat, okni in hotelskim ključem.

Coanda Plus pretok zraka

Zagotavlja daljši, hitrejši in močnejši izpih zraka iz klimatske naprave in ustvari enakomerno razporejen zrak po celotnem prostoru.

Širši prostor za cevi

Prihranek časa pri montaži.

Wi-Fi kontrola

Prenesite aplikacijo Haier hOn na pametne naprave Apple ali Android in povežite svoje naprave za upravljanje in upravljajte napravo na kateri koli lokaciji in kadarkoli.

Eco senzor

Zaznava stanje v prostoru, aktivnost ljudi v realnem času, ter prilagaja način delovanja z namenom doseganja najboljšo energijsko učinkovitost in udobje za uporabnike.

Enostavna montaža

Enostavna montaža pomeni večjo učinkovitost na terenu v obdobju vrhunca sezone. Enostavna montaža, enostavno in hitro vzdrževanje motorja brez demontiranja uparjalnika. Enostavno vzdrževanje in razstavljanje klimatske naprave z enostavnim pristopom ventilatorju motorja in kontrolni plošči.

DOKUMENTI

Če želite izvedeti več ali se dogovoriti za ogled na Vašem objektu, nam pošljite povpraševanje!

Kontakt:

+386 (0) 8 2053 995

Šmartinska 32, 1000 Ljubljana

Kje kupiti

Poiščite pooblaščenega monterja in serviserja v vaši bližini!