Select Page
EXPERT-klima EXPERT-klima
Haier EXPERT Haier EXPERT

Expert Multi

  • Zmogljiva klimatska naprava
  • Vrhunski dizajn
  • Inovativne funkcije
  • Prečiščevanje zraka v domu
  • Wi-Fi upravljanje
  • Super tiho delovanje
  • 3D izpih zraka
  • A+++
  • Multi opcija
  • 5 let garancije

Cena od
410,00 € + DDV

Inovativne funkcije za zdravje in ugodje

Model Expert je izjemno tiha naprava, kot šepet (samo 15dB) in s tem predstavlja popolno rešitev za prostore kot npr. spalnice. S pametno funkcijo ECO-Sensor, uporabnik ustvarja tudi dodatni prihranek – celo do 67% prihranka energije. Klimatska naprava se ugasne v kolikor uporabnika ni v prostoru nekaj časa. Vgrajen Wi-Fi modul in izjemna energetska učinkovitost A+++ jo naredita v eno od najatraktivnejših naprav na tržištu. Zahvaljujoč se premikanju navpičnih in vodoravnih lamel je mogoče usmeriti tok zraka gor, dol, levo in desno (3D tok zraka). Izkusite občutek naravnega vetriča in zagotovite popolno ugodnost v vašem domu.

UVC PO modul

UVC Pro

Zavira rast bakterij in sterilizira virus, razgrajuje molekule vodika in kisika ter ustvari ionsko skupino, ki zavira bakterije in sterilizira virus po stiku.

Easy to Clean

Inovacija za čist zrak katera omogoča enostavno odstranjevanje ventilatorja in filtra za globinsko čiščenje klimatskih naprav.

56 C Sterilizacija

56 C sterilizacija

Ubija bakterije in viruse s segrevanjem uparjalnika na visokih 56°C v 30 minutah.

PREDNOSTI

I Feel

I FeelHaier klimatska naprava lahko nadzoruje temperaturo prek daljinskega upravljalnika in natančno zazna sobno temperaturo.

Frost Clean

Z vlago iz zraka zamrzne površino uparjalnika in na ta način veže delce umazanije, nato pa jih s hitrim segrevanjem raztopi in odstrani skozi odtok, hkrati pa pri izpihu zagotavlja čist zrak.

On-Off Card

Haier je razvil uslugo ON/OFF Card s pomočjo katere omogoča dodatni prihranek in kontrolo nad klimatskimi napravami, ki se nahajajo v hotelskih sobah ali apartmajih. ON/OFF Card omogoča izklapljanje/vklapljanje klimatskih naprav z zunanjim kontaktom vhodnih vrat, okni in hotelskim ključem.

Coanda Plus pretok zraka

Zagotavlja daljši, hitrejši in močnejši izpih zraka iz klimatske naprave in ustvari enakomerno razporejen zrak po celotnem prostoru.

Širši prostor za cevi

Prihranek časa pri montaži.

Wi-Fi kontrola

Prenesite aplikacijo Haier hOn na pametne naprave Apple ali Android in povežite svoje naprave za upravljanje in upravljajte napravo na kateri koli lokaciji in kadarkoli.

Eco senzor

Zaznava stanje v prostoru, aktivnost ljudi v realnem času, ter prilagaja način delovanja z namenom doseganja najboljšo energijsko učinkovitost in udobje za uporabnike.

Enostavna montaža

Enostavna montaža pomeni večjo učinkovitost na terenu v obdobju vrhunca sezone. Enostavna montaža, enostavno in hitro vzdrževanje motorja brez demontiranja uparjalnika. Enostavno vzdrževanje in razstavljanje klimatske naprave z enostavnim pristopom ventilatorju motorja in kontrolni plošči.

I Feel

I FeelHaier klima uređaj može kontrolirati temperaturu putem daljinskog upravljača i točno percipirati sobnu temperaturu.

Frost Clean

Smrzava isparivač pomoću vlage iz zraka, te na taj način veže čestice nečistoće i otapanjem ih uklanja kroz odvod kondenzata, dok na ispuhu osigurava čist zrak.

On-Off Card
Haier je razvio uslugu ON/OFF Card uz pomoć koje omogućuje dodatnu uštedu i kontrolu nad klima uređajima koji se nalaze u hotelskim sobama ili apartmanskim prostorima. ON/OFF Card omogućuje isključivanja/uključivanja klima uređaja vanjskim kontaktom ulazna vrata, prozori i hotelski ključ.
Coanda Plus protok zraka
Osigurava dalji, brži i jači ispuh zraka iz klima uređaja, kako bi zrak bio jednakomjerno raspodijeljen po cijeloj prostoriji.
Širi prostor cijevi
Štedi vrijeme instalacije većim prostorom za spajanje cijevi i žica.
Wi-Fi kontrola

Preuzimanjem Haier hOn aplikacije na Apple ili Android pametne uređaje i povežite svoje uređaje za upravljanje i kontroliranje uređaja sa bilo koje lokacije i bilo kada.

Eco senzor
Detektira stanje u prostoru, te ljudsku aktivnost u realnom vremenu, te prilagođava način rada kako bi postigao najbolju energetsku učinkovitost i udobnost za korisnike.
Jednostavna instalacija

Jednostavna instalacija znači veću učinkovitost na terenu u vrijeme vrhunca sezone. Jednostavna montaža, jednostavno i brzo održavanje motora bez demontiranja isparivača. Jednostavno održavanje i rastavljanje klima uređaja s lakim pristupom ventilatoru motora i kontrolnoj ploči.

DOKUMENTI

Če želite izvedeti več ali se dogovoriti za ogled na Vašem objektu, nam pošljite povpraševanje!

Kontakt:

+386 (0) 8 2053 995

Šmartinska 32, 1000 Ljubljana

Kje kupiti

Poiščite pooblaščenega monterja in serviserja v vaši bližini!