Select Page
Haier EXPERT Haier EXPERT

Expert Nordic

 • Superiorna klimatska naprava
 • Prava izbira za tiste, ki želijo ekonomično gretje tudi pri ekstremno nizkih temperaturah
 • Nagrajen dizajn reddot zmagovalec 2022.
 • Vrhunski dizajn
 • Inovativne funkcije
 • Ultimativna sterilizacija zraka
 • Prečiščevanje zraka v domu
 • Wi-Fi upravljanje
 • Super tiho delovanje
 • 3D izpih zraka
 • Mono izvedba
 • A+++
 • 5 let garancije

Cena od

Ekonomično ogrevanje tudi pri ekstremno nizkih temperaturah

Novi Expert Nordic izstopa z elegantnim in preprostim dizajnom v luksuzni mat beli barvi (zmagovalec reddot 2022).

Naprava je opremljena z LED zaslonom, ki ga lahko izklopite, da ohranite moderen videz enote.

S pomočjo nove UV-C PRO lučke (UVC sterilizacija + ionizator), sterilizacije uparjalnika 56°C in Frost-Clean tehnologije je zrak prečiščen in dezinficiran pred škodljivimi virusi in bakterijami, vključno z virusom Sars-Cov-2 (Covid-19). Funkcija globinskega čiščenja (Easy to Clean) učinkovito odstrani bakterije, prah in plesen, ki se naberejo v enoti skozi čas in njeno uporabo.

Naprava ima visoko toplotno zmogljivost pri ogrevanju tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah. Največjo učinkovitost enote zagotavlja Inverter Plus tehnologija in energijski razred A+++/A+++ pri hlajenju in ogrevanju.

UVC PO modul

UVC Pro

Zavira rast bakterij in sterilizira virus, razgrajuje molekule vodika in kisika ter ustvari ionsko skupino, ki zavira bakterije in sterilizira virus po stiku.

Easy to Clean

Inovacija za čist zrak katera omogoča enostavno odstranjevanje ventilatorja in filtra za globinsko čiščenje klimatskih naprav.

Haier Expert Nordic

-30℃ gretje

Visokoučinkovito ogrevanje pri zelo nizkih temperaturah. Zagotavlja stabilno ogrevanje tudi v izjemno hladnih pogojih (temperature do -30 °C).

PREDNOSTI

-30 °C gretje

Visokoučinkovito ogrevanje pri zelo nizkih temperaturah. Zagotavlja stabilno ogrevanje tudi v izjemno hladnih pogojih (temperature do -30 °C).

UVC PRO

UVC Zavira rast bakterij in sterilizira virus, razgrajuje molekule vodika in kisika ter ustvari ionsko skupino, ki zavira bakterije in sterilizira virus po stiku.

Eco senzor
Zaznava stanje v prostoru, aktivnost ljudi v realnem času, ter prilagaja način delovanja z namenom doseganja najboljšo energijsko učinkovitost in udobje za uporabnike.
Coanda Plus pretok zraka
Zagotavlja daljši, hitrejši in močnejši izpih zraka iz klimatske naprave in ustvari enakomerno razporejen zrak po celotnem prostoru.
I Feel
I FeelHaier klimatska naprava lahko nadzoruje temperaturo prek daljinskega upravljalnika in natančno zazna sobno temperaturo.
Frost Clean
Z vlago iz zraka zamrzne površino uparjalnika in na ta način veže delce umazanije, nato pa jih s hitrim segrevanjem raztopi in odstrani skozi odtok, hkrati pa pri izpihu zagotavlja čist zrak.
On-Off Card
Haier je razvil uslugo ON/OFF Card s pomočjo katere omogoča dodatni prihranek in kontrolo nad klimatskimi napravami, ki se nahajajo v hotelskih sobah ali apartmajih. ON/OFF Card omogoča izklapljanje/vklapljanje klimatskih naprav z zunanjim kontaktom vhodnih vrat, okni in hotelskim ključem.
Širši prostor za cevi
Prihranek časa pri montaži.
Wi-Fi kontrola
Prenesite aplikacijo Haier hOn na pametne naprave Apple ali Android in povežite svoje naprave za upravljanje in upravljajte napravo na kateri koli lokaciji in kadarkoli.
Enostavna montaža
Enostavna montaža pomeni večjo učinkovitost na terenu v obdobju vrhunca sezone. Enostavna montaža, enostavno in hitro vzdrževanje motorja brez demontiranja uparjalnika. Enostavno vzdrževanje in razstavljanje klimatske naprave z enostavnim pristopom ventilatorju motorja in kontrolni plošči.

DOKUMENTI

Če želite izvedeti več ali se dogovoriti za ogled na Vašem objektu, nam pošljite povpraševanje!

Kontakt:

+386 (0) 8 2053 995

Šmartinska 32, 1000 Ljubljana

Kje kupiti

Poiščite pooblaščenega monterja in serviserja v vaši bližini!