Select Page

Super Aqua

  • Toplotna črpalka zrak-voda
  • Maksimalen užitek
  • Visoka učinkovitost
  • Varčevanje energije
  • Tiho delovanje

Ogrevanje in hlajenje na udoben način in z varčevanjem energije

Monoblok toplotne črpalke Haier Super Aqua so zasnovane za uporabo v stanovanjskih in poslovnih objektih: ogrevanje pozimi, hlajenje poleti in ogrevanje sanitarne vode. Odlično se prilegajo v sisteme s talnim ogrevanjem, ventilatorskimi konvektorji ali nizkotemperaturnimi radiatorji.

AIER_SUPER_AQUA ANti FREEZE

Širok spekter delovanja

Toplotne črpalke Haier Super Aqua lahko namestite v vseh klimatskih območjih, saj zagotavljajo maksimalno udobje in zanesljivost delovanja v širokem razponu zunanjih temperatur, od -20°C do +50°C.

HAIER_SUPER_AQUA 22

Primerno za različne ogrevalne sisteme

Več možnosti ogrevalnih sistemov: ventilatorski konvektorji, talno ali površinsko ogrevanje ali nizkotemperaturni radiatorji.

HAIER_SUPER_AQUA_krug-03

Tihi način rada

Najnovija tehnologija niskošumnih motora vrhunskih perfomansi. Tihi način delovanja – najnovejša tehnologija tihih in visokozmogljivih motorjev

PREDNOSTI

Inverterska tehnologija

Inverter tehnologijaToplotne črpalke Haier Super Aqua izkoriščajo toplotno energijo iz zunanjega zraka in zaradi tega zagotavljajo visoko energetsko učinkovitost v vseh pogojih delovanja, tudi ko so zunanje temperature zelo nizke (-20C ̊ ). Vsi modeli toplotnih črpalk Haier so opremljeni z visoko učinkovitimi inverterskimi kompresorji FULL DC, ki zagotavljajo maksimalno učinkovitost in udobje.

Hitro in zanesljivo ogrevanje

Brzo i pouzdano grijanjeHitro in zanesljivo ogrevanje se doseže z nadzorom zunanje in notranje temperature vode preko visoko natančnih temperaturnih senzorjev

Nizka raven hrupa

Super tihi radToplotne črpalke Super Aqua so opremljene z tihimi motorji ventilatorja DC z zveznim prilagajanjem in zmanjšano emisijo hrupa in zato dosegajo super tiho delovanje. Poleg tega so kompresorji in druge komponente oviti v zvočno izolacijo, kar še dodatno zmanjša hrupnost same naprave med delovanjem.

Kompaktna zasnova

Kompaktni dizajnKompaktna zasnova toplotne črpalke Haier Super Aqua zagotavlja prihranek prostora in omogoča montažo tudi na mestih, kot so npr.balkoni. Montaža naprave je preprosta in hitra.

Če želite izvedeti več ali se dogovoriti za ogled na Vašem objektu, nam pošljite povpraševanje!

Kontakt:

+386 (0) 8 2053 995

Šmartinska 32, 1000 Ljubljana

Kje kupiti

Poiščite pooblaščenega monterja in serviserja v vaši bližini!