Select Page
Flexis Plus Flexis Plus
Haier Flexis Silver Haier Flexis Silver
Flexis Plus side Flexis Plus side
FLEXIS plus black FLEXIS plus black
Flexis plus vanjska jedinica Flexis plus vanjska jedinica

Flexis Plus

  • Tehnologija za čisti zrak pri ogrevanju in hlajenju
  • Moderen dizajn v beli in črni mat izvedbi
  • Inovativne funkcije
  • UVC sterilizacija zraka
  • Wi-Fi upravljanje
  • Super tiho delovanje
  • 3D izpih zraka
  • A+++
  • 5 let garancije

Cena od
919 € + DDV

Inovativne funkcije za zdravje in ugodje

Model Haier Flexis je kombinacija tehnologije in naravnega čistega zraka. Model Flexis daje občutek naravne oaze čistega zraka v vašem domu. Nov revolucionarni model klimatske naprave Haier Flexis Plus z napredno UVC tehnologijo sterilizacije in sodobnim dizajnom, ki v domove po vsem svetu prinaša popolnoma zdrav zrak brez virusov in bakterij. Prava izbira za tiste, ki želijo takojšnje hlajenje ali ogrevanje, skrbijo za svoje zdravje in jih zanima napredna tehnologija, kot je npr. UVC sterilizacija zraka.

UV Ray

Oddaja UV žarke

Oddaja UV žarke in prečisti zrak z 99,9% učinkovitostjo.

Eco senzor

ECO senzor

Zaznava gibanje v prostoru in človeško dejavnost v realnem času ter prilagaja način delovanja z namenom doseganja najboljše energetske učinkovitosti in udobja za uporabnike.

56 C Sterilizacija

56°C Sterilizacija

Ubija bakterije in viruse s segrevanjem uparjalnika na visokih 56°C v 30 minutah.

PREDNOSTI

3D izpih zraka
Omogoča ugoden pretok zraka v vsak kot vaše sobe, s konstantnim horizontalnim in vertikalnim premikanjem lopute in lamel pretoka zraka.
Frost Clean

Z vlago iz zraka zamrzne površino uparjalnika in na ta način veže delce umazanije, nato pa jih s hitrim segrevanjem raztopi in odstrani skozi odtok, hkrati pa pri izpihu zagotavlja čist zrak.

On-Off Card
Haier je razvil uslugo ON/OFF Card s pomočjo katere omogoča dodatni prihranek in kontrolo nad klimatskimi napravami, ki se nahajajo v hotelskih sobah ali apartmajih. ON/OFF Card omogoča izklapljanje/vklapljanje klimatskih naprav z zunanjim kontaktom vhodnih vrat, okni in hotelskim ključem.
Super tiho delovanje
Zagotavlja mir in tišino z optimizacijo delovanja ventilatorja in motorja.
Širši prostor za cevi
Prihranek časa pri montaži
Wi-Fi nadzor
Prenesite aplikacijo Haier hOn na pametne naprave Apple ali Android in povežite svoje naprave za upravljanje in upravljajte napravo na kateri koli lokaciji in kadarkoli.
ECO senzor
Zaznava stanje v prostoru, aktivnost ljudi v realnem času, ter prilagaja način delovanja z namenom doseganja najboljšo energijsko učinkovitost in udobje za uporabnike.
Enostavna montaža
Enostavna montaža pomeni večjo učinkovitost na terenu v obdobju vrhunca sezone. Enostavna montaža, enostavno in hitro vzdrževanje motorja brez demontiranja uparjalnika. Enostavno vzdrževanje in razstavljanje klimatske naprave z enostavnim pristopom ventilatorju motorja in kontrolni plošči.
Beli mat
Črni mat / silver

Če želite izvedeti več ali se dogovoriti za ogled na Vašem objektu, nam pošljite povpraševanje!

Kontakt:

+386 (0) 8 2053 995

Šmartinska 32, 1000 Ljubljana

Kje kupiti

Poiščite pooblaščenega monterja in serviserja v vaši bližini!