Select Page

Toplotne črpalke

 

Toplotne črpalke so najučinkovitejši način za ogrevanje prostora in ogrevanje tople vode za vse vrste zgradb. Haier predstavlja rešitev TČ EcoLife za ogrevanje sanitarne vode in Super Aqua Monoblock, najnovejšo generacijo toplotnih črpalk zrak-voda, zasnovanih za uporabo v stanovanjskih in poslovnih zgradbah. Pametna in okolju prijazna rešitev, ki zagotavlja nižje stroške ogrevanja in bistveno zmanjša emisije CO2 v primerjavi s sistemi za ogrevanje na olje in plin.

Za toplotne črpalke Haier je značilna enostavna in hitra montaža, znatni prihranki pri stroških energije, nizki stroški vzdrževanja in enostavno upravljanje celotnega sistema.

Toplotna črpalka za sanitarno vodo HP80M5

Toplotna črpalka z integriranim rezervoarjem za toplo vodo, s prostornino do 80 litrov. Učinkovit nadomestek klasičnega tipa grelnika vode – ekonomična in ekološka rešitev za ogrevanje vode z rezervoarjem iz nerjavečega jekla s titanovim emajlom. Možnost povezave s fotovoltaičnim sistemom

Toplotna črpalka za sanitarno vodo HP300S1

Toplotna črpalka z rezervoarjem za toplo vodo, kapacitete do 293 litrov. Učinkovita zamenjava klasičnega tipa bojlerja – ekonomična in ekološka rešitev za ogrevanje vode z rezervoarjem iz nerjavečega jekla.

Toplotna črpalka zrak/voda - Super Aqua - split sistem

Učinkovita zamenjava za plinsko ogrevanje. Toplotna črpalka Haier Super Aqua split sistem je najučinkovitejša, stroškovno učinkovita in okolju prijazna rešitev, ki bistveno zmanjša porabo energije, stroške ogrevanja in negativne vplive na okolje v primerjavi s tradicionalnimi sistemi ogrevanja. Toplotne črpalke Haier Super Aqua split so zasnovane za uporabo v vseh vrstah objektov.

Toplotna črpalka za sanitarno vodo HP250M3/HP250M3C

Toplotna črpalka z integriranim rezervoarjem za toplo vodo, s prostornino do 250 litrov. Učinkovita zamenjava klasičnega tipa grelnika vode – ekonomična in ekološka rešitev za ogrevanje vode z rezervoarjem iz nerjavečega jekla. Možnost priklopa na fotovoltaični sistem in plinski bojler.

Super Aqua - monoblok toplotna črpalka zrak/voda

Učinkovit nadomestek za ogrevanje na plin. Sistem Haier Super Aqua je najučinkovitejša, stroškovno učinkovita in okolju prijazna rešitev, ki bistveno zmanjša porabo energije, stroške ogrevanja in negativne vplive na okolje v  primerjavi s tradicionalnimi ogrevalnimi sistemi.

 

Ogrevanje sanitarne vode

Sveža topla voda z največjim izkoristkom in prihrankom energije skozi vse leto. Širok razpon temperature ogrevanja vode od 35 °C do 75 °C. Zelo učinkovito pripravlja toplo vodo z uporabo toplote iz prostora, s čimer prihrani elektriko v gospodinjstvu za 75%

Ogrevanje prihodnosti

Z zanesljivim ogrevanjem, hitro in enostavno montažo se Super Aqua odlično prilega sistemom talnega ogrevanja, ventilatorskim konvektorjem in nizkotemperaturnim radiatorjem. Učinkovito ogrevanje tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah.

Če želite izvedeti več ali se dogovoriti za ogled na Vašem objektu, nam pošljite povpraševanje!

Kontakt:

+386 (0) 8 2053 995

Šmartinska 32, 1000 Ljubljana

Kje kupiti

Poiščite pooblaščenega monterja in serviserja v vaši bližini!