Select Page

Multi Inverter

  • Prihranek prostora – povežite do 5 različnih notranjih enot na 1 zunanjo enoto
  • Vsako notranjo enoto je mogoče regulirati ločeno
  • A++
  • 5 let garancije

Klimatizacija za ves dom in komercijalne objekte

 Multi split klimatske naprave predstavljajo idealno estetsko in konstrukcijsko rešitev za gretje in hlajenje več prostorov: za večje stanovanjske ali poslovne prostore, apartmaje, hotele, restavracije itd. Multi split klimatske naprave Haier so prava izbira za tiste, ki želijo klimatizirati več prostorov v domu ali v komercijalnih objektih.

Fleksibilnost

Notranje enote so lahko različnih vrst vgradnje in različnih zmogljivosti. Priključitev do 5 notranjih enot. Skupinsko ali individualno upravljanje.

Funkcionalnost

Možnost delovanja naprave z varčevanjem z energijo in pri nizkih temperaturah. Hitrejše doseganje začetne temperature in natančno določanje temperature. Ventilator s premerom 550 mm zagotavlja večji pretok zraka, vendar z nižjo hitrostjo vrtenja ventilatorja, kar zmanjša zvok delovanja zunanje enote.

prilagodljiva-ugradnja

Prilagodljiva vgradnja

Prilagodljivost pri vgradnji – velika dovoljena dolžina cevi in višinska razlika med zunanjo in notranjo enoto, omogoča postavitev zunanjih enot na streho in druga mesta brez ogrožanja videza objekta.

PREDNOSTI

Auto Defrost
Aktivira se le, ko je to potrebno za zmanjšanje izgube energije in zagotavlja boljšo izkušnjo s skrajšanjem časa odtaljevanja.
PID
Optimizira delovno frekvenco preden doseže željeno temperaturo, kasneje jo neprekinjeno prilagaja v realnem času da zadrži temperaturo okoliškega zraka na željeni temperaturi.
Supermatch
100% možnosti kombiniranja notranjih in zunanjih enot, hkrati pa zagotavlja maksimalno fleksibilnost.
A-PAM DC
A-PAM (Adoption-Pulse Amplitude Modulation) je inverter kontrolna tehnologija, ki samodejno prilagaja napetost naprave odvisno od obremenitve kompresorja in poveča razpon delovanja.
3D motor
Tehnologija 3D inverterskega motorja (DC) omogoča zanesljivo delovanje naprave z večjim prihrankom energije in nižjim nivojem hrupa.
Blue Fin
Pospešuje odvajanje vode zahvaljajoč hidrofilnega in antikorozijskega premaza.

DOKUMENTI

Tehnični podatki

MULTI SVE JEDINICE

2 do 3 enote
4 do 5 enoti

Če želite izvedeti več ali se dogovoriti za ogled na Vašem objektu, nam pošljite povpraševanje!

Kontakt:

+386 (0) 8 2053 995

Šmartinska 32, 1000 Ljubljana

Kje kupiti

Poiščite pooblaščenega monterja in serviserja v vaši bližini!