Select Page

Kako lahko UVC generator izboljša kakovost zraka na delovnem mestu?

Zagotavljanje visoko kvalitetnega zraka na delovnem mestu še nikoli ni bilo tako pomembno

V spopadanju z izzivi pandemije Covid-19 smo se naučili, da lahko z uporabo »pravilne« tehnologije zagotavljamo standarde, ki naredijo ogromno razliko v vzdrževanju kvalitetnega in čistega zraka v zaprtih prostorih.

Za mnoge zaposlene po svetu, je delo od doma postala nova realnost. Zaposleni se neradi vračajo nazaj na svoja delovna mesta tudi zato, ker so se začeli zavedati pomembnosti kvalitete zraka. Tako jim je potrebno zagotoviti dobre klimatske pogoje, da se bodo raje vračali na delovna mesta.

Za vse tiste, ki še vedno delajo od doma in se ogrevajo/hladijo s klimatskimi napravami, je pravilen izbor le te eden ključnih dejavnikov za zdravo delovno okolje. Klimatske naprave Haier in Maxon uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo, so enostavne za montažo, hkrati pa zagotavljajo zanesljivost in ugodje z najnižjo stopnjo hrupa. Poleg standardnih funkcij, kot je Wi-Fi, so v klimatskih napravah Haier in Maxon vključene tudi vrhunske funkcije, mednje pa zagotovo spada inovativna tehnologija UVC generatorja, ki s pomočjo UV svetlobe sterilizira zrak.

Vodilna svetovna raziskovalna organizacija Texcell S.A. je izvedla neodvisni laboratorijski test, ki je potrdil da Haier-jev UVC generator lahko pripomore k zaviranju širjenja delcev Covid-19 za 99,998%. Generator UVC, nameščen blizu dovoda zraka sterilizira zrak, ki kroži v klimatski napravi. Zrak, ki vstopa v klimatsko napravo, je izpostavljen UV-C žarkom, ki uničijo ali nevtralizirajo mikroorganizme kot so virusi in bakterije. Kadar je klimatska naprava Haier v stanju pripravljenosti, pa UVC generator sterilizira tudi notranjost klime.

Expert

UVC Pro – Zavira rast bakterij in sterilizira virus

Haier Flexis Silver

Flexis Plus

Inovativne funkcije za zdravje in ugodje

Pearl

Moderen dizajn in vetrič v domu

Če želite izvedeti več ali se dogovoriti za ogled na Vašem objektu, nam pošljite povpraševanje!

Kontakt:

+386 (0) 8 2053 995

Šmartinska cesta 32 1000 Ljubljana

Kje kupiti

Poiščite pooblaščenega monterja in serviserja v vaši bližini!